Teamet

GOD KVALITET KOMMER INDEFRA

Peter’s Helping Hands bliver grundlagt i 2012, med opdagelsen af, at Peter i bund og grund er et “multitalent”. Allerede efter 3 år fik vi brug for yderligere en medarbejder, da firmaet, på baggrund af vores grønne profil og gode service, hurtigt voksede. Hertil kommer Peter’s tyske håndværks baggrund, der sørger for, at tingene bliver lavet ordentligt, og at vi kommer, når vi siger vi kommer.

BETALER DET SIG?

Nej det betaler sig ikke altid hvis du kun tænker på pengene. Men der er meget mere at tænke på: miljøet, forbrug af jordens ressourcer, mængden af affald og CO2 der producerer etc. Vi vasker og genbruger f.eks. pensler og maleruller så ofte som muligt, mens andre bare smider hele molevitten ud efter brug.

Reycle_Symbol

VORES TEAM

Hos Peters Helping Hands lægger vi stor vægt på, at vi er et team og at alle trives og er glade for deres arbejde. Vi tror på, at dette er den bedste metode til at skabe top kvalitet og servicemindet medarbejder, og dermed glade kunder.

Mikkel

Have mænd, alt-mulig-mænd lærling.

Jeg er vokset op i en familie der prioriter udendørs arealer og aktiviteter højt og derfor har jeg helt fra barnsben været med til at ordne haven og bygge forskellige ting som hestefolde, hønsehuse og terrasser.

Jeg er glad for naturen og jeg nyder at arbejde udenfor.

Jeg elsker at hjælpe folk med at få den have de har ønsket sig og sørge for at den bliver ved med at se flot ud.

Jeg er lærenem og altid frisk på nye udfordringer og jeg håber en dag at have lige så bred en viden som Peter.

Handyman og Plæneklipperservice i Silkeborg område

Peter

Indehaver, alt-mulig-mænd, maskintekniker
Motor-/ plæneklipper tryllekunstner
Alt mulig reparatør

Jeg drives af et job, hvor hver dag er unik og med nye udfordringer. I 2012 har jeg spurgt mig selv: Hvad kan du? Alt-mulig! Hvad vil du? Alt-mulig! Så startede jeg med at lave alt muligt. Jeg elsker at arbejde med træ, lave små maskiner (plæneklippere) og at finde kreative og usædvanlige løsninger til alle mulige opgaver for vores dejlige kunder.

Jeg har en passion for genbrug og opfordre derfor i videst muligt omfang til at reperere i stedet for at smide ud. Så smid ikke noget ud, før du har talt med mig.